Ølsted Høstrevy
                                    1. lørdag i september
Forside Medvirkende Billetter Menu Galleri Sponsorer Presse Historie Kontakt

 

Anmeldelse

Af: Frederiksværk UgebladLaila Miermont red.fug@berlingskemedia.dk. 
Mandag den 9. september 2013

"Tryk her" for at se Fr.værk ugeblads fotos.

 Alle havde spist dejlig mad fra den store buffet som omfattede alt fra perlehønepate til skinke, kylling, kalvesteg og chokolademousse, og nogle havde vundet i lotteriet, da det endelig blev tid til revyen, der blev fremført med energi, humør og glæde ved at stå på scenen.I anledning af 25 års jubilæet kom revystjernerne syngende ind ad en æresport til tonerne af ’Det er så yndigt at følges ad’ og så gik løjerne ellers i gang, begyndende med to mandlige kokke i et køkken.

»Jeg kan lugte, at min kone laver kold mad i dag,« sagde den ene.
»Hvordan kan du lugte det?
»Der lugter ikke brændt!«

Numrene var en blanding af gamle kendinge og kørte slag i slag med en fræk rengøringskone, der med mellemrum kom trillende forbi og luftede det sidste sladder. F.eks kan man nu gå til dans i Ølsted, og så kan man sagtens øve sig, når man går med sin rengøringsvogn og lader gulvskrubben gøre det ud for en polestang.
De dumme blondiner var også med, og de var sjovt nok gået på cafe. Den ene af dem var også begyndt at lægge et puslespil med 1000 brikker.

»Jeg er så stolt. Jeg lagde alle brikkerne på bare tre uger, selvom der stod 3-6 år på kassen.«

Tre håndværkere drikker fyraftensbajere og taler om nedskæringer i firmaet.

»De fyrer 8 kontorpiger og så får vi ti nye computere i stedet for. Det er en katastrofe for julefrokosten, for det er jo ikke det samme, når nogen spørger, om du fik noget på harddisken i går!«

Adskillige af numrene bragte rødmen frem i kinderne, men sjovt var det hele vejen igennem.


Valgkamp

Borgmesteren, Venstre og Ølstedlisten var blandt andet mødt op på scenen for at føre valgkamp.
Helge Friis blev spurgt, hvordan han vil løse de kommunale problemer med flere og flere ældre.

»Det er let nok. Vi skal bare have nogle flere borgere med mange penge og børn over 18 år. Og så skal vi have en pæn kommune, f.eks. mangler der en statue af mig på Torvet, så kommuneskatten bør sættes op.«

Den rigtige borgmester Helge Friis var dog ikke til stede, hvorimod medlemmer af Ølstedlisten samt Steen Hasselriis og Hanne Kjær Knudsen fra Venstre havde lagt vejen forbi denne aften med fin, fin stemning, hvor Ølsteds ældre og unge atter en gang viste, at man sagtens kan mødes og feste sammen i skøn samdrægtighed på trods af aldersforskellene.