Ølsted Høstrevy
                                    1. lørdag i september
Forside Medvirkende Billetter Menu Galleri Sponsorer Presse Historie Kontakt


                                               
Anmeldelse 200
6

  Frederiksværk Ugebladd. 6. sept.

Årets Høstrevy "Den ægte vare" lørdag aften i Ølstedhallen startede med en sang om, at her i den lille hyggelige afkrog sker der jo ingen ting, alt ånder fred og idyl, alt er ved det gode gamle - bortset fra at der bygges nyt over alt, så man går i mudder til knæene, at der sker happy slapping på skolen, og at de unge sprænger sig selv i luften ved at sniffe lightergas o.s.v., o.s.v.

Den gode sang, sunget af Lars Kirkegaard, lagde ligesom linien, for i Ølsted sker der jo noget, selv om alle værdsætter det, som der er, og nødigt ser afkrogen og dens smukke naturomgivelser rendt over ende af imperialistiske horder fra nabosognene.

Som den kampberedte Lene Sandberg i uniform proklamerede: - Vi må værne om Ølsted! Vi skal ikke blive et vedhæng til Kregme Syd. Vi skal ikke indlemmes i en Halsnæs Kommune som nogen i en bagbutik i Hundested har fundet på. Vi må protestere, vi må samle underskrifter, vi må i fællesskab bygge en skanse. Den nye kommune må og skal hedde Ølsted Storkommune!

De ca. 350 tilskuere i hallen hujede og klappede. Jo, det var en god revy. Og den kom vidt omkring. F. eks. langt under bæltestedet, og da revyholdet selv kom i tanke om, at de måske var ved at komme for langt ned, rykkede Lars Kirkegaard bæltestedet ned i knæhøjde, så de lumre vittigheder kunne fortsætte.

Netto's indtog i Ølsted og SuperBrugsens forsvarsværker i den anledning, fugleinfluenza, et nyt kæmpe skilt på Bygaden, hullede fortove, DSBs evindelige forsinkelser, ældrepleje og fitness var blandt de andre emner, som blev taget under kærlig og lattervækkende behandling.

Hele revyholdet bestående af Tina Pedersen, Lonnie Jensen, Flemming Didriksen, Jan Andersen, Lene Sandberg og Lars Kirkegaard leverede strålende præstationer og fik stående ovationer efter en flot og vellykket forestilling instrueret af Ulla Ludvig.

Men måske ender Høstrevyen selv som et nummer i næste års revy. En ferm tekstforfatter kan sikkert lave god satire over den timelange kø efter festmenuens i øvrigt velsmagende hovedret, så revyforestillingen blev over en time forsinket. Det er gjort hurtigere ved tidligere høstrevyer i Ølsted. Og hvor var forsangeren til de dejlige Ølsted-viser?

Never mind, bagefter var der bal til Hadberg Band.